Профил

Ивентас ДМС е туроператорска фирма с опит в организирането и обслужването на групови и индивидуални пътувания и разнообразни по обем и обхват събития. Ние сме специализирани в предоставянето на всички услуги, от които една компания се нуждае при реализирането на ефективни бизнес пътувания и корпоративни събития.

  • Чрез нашите многообройни партньори ще ви помогнем да намерите по-добрите хотели, ресторанти, конферентни и изложбени зали, места за забвления или за уединена почивка. Споделете ни изискванията си и ние бързо ще изработим индивидуално предложение, отговарящо на вашите нужди.

  • Познаваме отлично уникалните забележителности на страната ни и затова ще ви предоставим атрактивни предложения за организиране на запомнящи се корпоративни събития и пътувания за стимулиране на служителите, които гарантират тяхната удовлетвореност и лоялност.

  • Независимо от размера на вашия бизнес или сложността на изискванията ви, ще ви предложим персонализирани програми, които гарантират оптимизиране на разходите за пътуване и максимален ефект от вашите „travel & event” инвестиции.

  • Посвещаваме специално внимание на всеки един от нашите клиенти, защото знаем какво се изисква от организатора на пътувания и събития: внимание, спестявания и резултати. В непрекъснато променящата се бизнес-среда, винаги сме готови да извървим допълнителната крачка (или хиляди километри), за да осигурим положителния резултат, който очаквате.

Ние вярваме, че информираните клиенти вземат печеливши решения!

  • Ивентас ДМС е лицензиран Туроператор и притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност: No. РК-01-6392 от 2009 год.
  • Ивентас ДМС е застрахована по смисъла на Закона за туризма със застрахователна полица “Отговорност на туроператора”.